Dak & Gevel
Duurzame materialen met traditionele waarden!
+376 projecten

DUXOV Dak & Gevel

Duurzame materialen met traditionele waarden!
DUXOV Dak en Gevel
397
Projecten
Reeds 397 dak- en gevelprojecten, perfect uitgevoerd door ons team in de voorbije 5 jaar.
7671
Advies en Inspectie
Vrijblijvende offerte of een betaalde inspectie rapport.
VCA
Gecertificeerde Vakmannen
Ons volledige team is VCA-gecertificeerd, wat staat voor veiligheid, gezondheid en milieu.
duxov experience image
Image : Dakwerken

Dakwerken

Welkom bij DUXOV, uw toegewijde partner voor hoogwaardige dakwerken. Wij zijn trots op onze ambitie om duurzame daken te leveren, ondersteund door garanties van 10 tot 20 jaar, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Als erkende aannemers genieten we het vertrouwen van fabrikanten, die een aanvullende garantie van 10 jaar bieden op onze uitgevoerde werkzaamheden.

Kies voor DUXOV en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw dak in bekwame handen is. Neem vandaag nog contact met ons op voor hoogwaardige, betrouwbare dakoplossingen.

Image : Gevelwerken

Gevelwerken

Gevelwerken omvatten alle activiteiten die gericht zijn op de buitenkant van een gebouw. Dit omvat het reinigen, renoveren, repareren, beschermen en esthetisch verbeteren van de buitenkant van gebouwen. Vaak betreft dit het herstellen van beschadigingen aan gevels, zoals scheuren, voegwerk of het vervangen van beschadigde bakstenen of gevelbekleding. Het aanbrengen van isolatie, schilderen, impregneren (voor waterdichting) en het installeren van gevelbekleding behoren ook tot gevelwerken.

Deze werkzaamheden zijn essentieel om de structurele integriteit van het gebouw te behouden, de energie-efficiëntie te verbeteren en de uitstraling van het gebouw te vernieuwen of te behouden. Gevelwerken vereisen vaak specifieke vaardigheden en kennis van verschillende materialen en technieken om de duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht van een gebouw te waarborgen.

Image : Houten Skeletbouw

Houten Skeletbouw

Welkom bij DUXOV, uw specialist in houten skeletbouw. Of het nu gaat om een kerktoren, hellend dak of plat dak, wij zijn experts in het realiseren van diverse houten skeletconstructies. Ons ervaren team staat garant voor vakmanschap en kwaliteit, ongeacht de complexiteit van het project.

Bij DUXOV geloven we in duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarom bieden wij LEVENSLANGE GARANTIE op al onze houten skeletconstructies. U kunt met vol vertrouwen genieten van de stabiliteit en duurzaamheid van uw gebouw, wetende dat het is gebouwd door de experts in houten skeletbouw.

Kies DUXOV als uw partner voor houten skeletbouw en laat ons uw project naar nieuwe hoogten tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij uw bouwdromen kunnen verwezenlijken met onze deskundige houten skeletbouw.

Image : Restauraties

Restauraties

Restauratie van historische gebouwen en bakgoten is een gespecialiseerde vorm van bouwkundig werk dat gericht is op het behoud en herstel van oude, vaak monumentale, structuren en hun karakteristieke kenmerken. Dit omvat het zorgvuldig herstellen van beschadigde of verouderde elementen, zoals gevels, ornamenten, metselwerk, ramen, deuren en dakgoten, met behoud van de oorspronkelijke stijl, materialen en ambachtelijke technieken die werden gebruikt bij de oorspronkelijke bouw.

Bakgoten, vaak gevonden op historische gebouwen, worden gerestaureerd door het herstellen van hun functionaliteit en esthetiek, waarbij traditionele materialen en technieken worden gebruikt om hun historische uitstraling te behouden. Deze restauratiewerkzaamheden vereisen een diepgaande kennis van historische architectuur, nauwkeurigheid en respect voor het erfgoed van het gebouw om de authenticiteit ervan te behouden.

Image : Advies En Inspectie

Advies en Inspectie

Ontvang professioneel dak- en geveladvies met DUXOV. Onze ervaren experts gebruiken geavanceerde tools voor gedetailleerde inspecties, waarbij daklekkages en gevelgebreken worden geanalyseerd. Na de inspectie ontvangt u een uitgebreid rapport en een gepersonaliseerde, vrijblijvende offerte voor eventuele herstelwerkzaamheden.

Belangrijk om te weten: de inspectie zelf is niet gratis, maar het is een investering die kostenbesparend kan zijn op lange termijn. Bij DUXOV streven we naar transparantie en efficiëntie, en onze inspectiediensten bieden gemoedsrust over de conditie van uw dak en gevels.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe wij uw vastgoed kunnen ondersteunen met deskundig advies en inspectie.

Image : Service Around The Clock

Service Around the Clock

Ontdek onze snelle interventiedienst bij DUXOV-ROOFCARE. Als gespecialiseerd bedrijf bieden wij snelle interventies voor zowel daken als gevels. Wij zijn 24/7 beschikbaar om in geval van nood onmiddellijke assistentie te verlenen.

Onze interventies zijn vaak nodig bij schade veroorzaakt door wind of storm. Wij begrijpen dat dergelijke situaties snel en efficiënt moeten worden aangepakt om verdere schade te voorkomen. Bij DUXOV-ROOFCARE staan wij paraat om uw dak en gevels te herstellen, ongeacht het tijdstip. Vertrouw op onze ervaren professionals voor een snelle en doeltreffende aanpak van de meest voorkomende problemen. Vraag uw offerte.

Dakwerkers installeren, repareren en onderhouden daken voor bescherming tegen weersinvloeden en lekkages, waarbij ze de levensduur van gebouwen waarborgen.
Specialist in algemene werken van gevels. Ontdek onze expertise voor een duurzame en esthetische transformatie van uw gebouw.
Grondige beoordelingen zijn cruciaal voor duurzame en kwalitatieve dak- en bouwprojecten.
Dak en Gevel
DUXOV - Jong en Ambitieus met traditionele waarden!

Projecten

Projecten realiseren is onze passie. We genieten van creativiteit, uitdagingen en unieke oplossingen. Elk project brengt voldoening, innovatie en het overtreffen van verwachtingen.

Beoordelingen