Algemene Voorwaarden

Door het gebruik van de website van DUXOV ("wij", "ons" of "onze") stemt u in met deze Algemene Voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website gebruikt.

1. Diensten en Producten

DUXOV biedt diensten aan op het gebied van dakzorg, DUXOV en dakwerken. De informatie op onze website is bedoeld als algemene informatie en dient niet als vervanging voor professioneel advies. Voor specifieke vragen of diensten verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

2. Gebruik van de Website

Het gebruik van onze website is voor uw eigen risico. Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar wij bieden geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie.

3. Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo's, en video's, is eigendom van DUXOV en is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om zonder onze toestemming materiaal van onze website te kopiƫren, reproduceren, verspreiden of gebruiken voor commerciƫle doeleinden.

4. Links naar Andere Websites

Onze website kan links bevatten naar websites van derden. Deze links worden uitsluitend ter informatie verstrekt. Wij hebben geen controle over deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of beschikbaarheid van de informatie op deze websites.

5. Aansprakelijkheid

DUXOV is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, gevolg- of andere schade die voortvloeit uit uw gebruik van de website of de informatie die op de website wordt verstrekt.

6. Wijzigingen in de Voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment en naar eigen goeddunken te wijzigen. Wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze pagina zijn geplaatst.

7. Contact

Als u vragen heeft over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@duxov.be of +32 489 37 33 47.

Laatst bijgewerkt: 14/11/2023, 12:24