Over DUXOV

Welkom bij DUXOV, uw partner voor duurzame kwaliteit in dakonderhoud!

Bij DUXOV geloven we niet in snelle groei, maar streven we naar duurzame kwaliteit. We bieden periodiek onderhoud voor alle mogelijke daktypes: platte daken, hellende daken, groendaken, zonnepanelen, geballaste daken en terrassen, ongeacht het type dakbedekking (roofing, PVC, EPDM, zink, asbest leien, pannen, enzovoort).

Bij ons bent u geen anonieme klant, maar een gewaardeerde relatie. We zijn trots op ons vak en voelen ons persoonlijk verantwoordelijk voor het leveren van uitstekende service. Bij DUXOV kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, waarbij we met naam en toenaam voor u klaarstaan.

In de snel veranderende wereld van daktechniek streven we naar voortdurende ontwikkeling en innovatie. We houden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid nauwlettend in de gaten. Of het nu gaat om materialen zoals EPDM, zink, aluminium, koper, lood of andere soorten, of om verschillende pannensoorten, wij blijven up-to-date met de laatste trends en technieken.

Dit geldt ook voor de diverse daksoorten die we behandelen, van platte daken tot hellende daken, groendaken, gebruiksdaken en parkeerdaken. Wij hebben de kennis en ervaring om uw specifieke dakbehoeften aan te pakken en te zorgen voor een optimaal resultaat.
Kies voor DUXOV als uw betrouwbare partner in dakonderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Samen zorgen we voor de optimale verzorging van uw dak, met oog voor duurzaamheid en kwaliteit.

DUXOV Logo
376
Projecten
Reeds 376 dak- en gevelprojecten, perfect uitgevoerd door ons team in de voorbije 5 jaar.
127
Jaren Ervaring
Samen hebben wij 127 jaar ervaring in de bouw. Ontdek onze expertise!
VCA
Gecertificeerde Vakmannen
Ons volledige team is VCA-gecertificeerd, wat staat voor veiligheid, gezondheid en milieu.

project image
project image
project image
project image