Gevelwerken

Welkom bij DUXOV, uw specialist in gevelwerken. Wij zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit en werken uitsluitend met Belgische merken voor Crepi en EPS isolatie, waarmee we onze klanten een extra garantie van 10 jaar bieden. Ons vakmanschap strekt zich uit tot vezelcementplaten zoals Trespa, Rockpanel, en Equiton, evenals kunstleien, gevelsteenbekleding en steenstrips. Of het nu gaat om traditionele of moderne gevelafwerking, wij zijn uw betrouwbare partner.

Ontdek onze specialiteit in spuitkurk, een uiterst milieuvriendelijke en duurzame oplossing met talloze voordelen. Spuitkurk biedt niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar heeft ook isolerende eigenschappen, is ademend, en beschermt uw gevel tegen weersinvloeden. Kies voor een gevel die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Vertrouw op DUXOV voor vakmanschap, duurzaamheid en innovatieve oplossingen in gevelwerken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw gevel kunnen transformeren.

Gevelisolatie

Gevelisolatie

Gevelisolatie, ook bekend als buitengevelisolatie (BGI) of gevelbekleding met isolatie, is een techniek waarbij isolatiemateriaal wordt aangebracht aan de buitenkant van een gebouw, onder een afwerkingslaag zoals gevelbeplating, pleisterwerk of steenstrips. Deze methode biedt meerdere voordelen op het gebied van energie-efficiƫntie, comfort en esthetiek.

Meer

Crepi

Crepi

Crepi, ook wel gevelpleister genoemd, is een afwerkingslaag die wordt toegepast op buitenmuren van gebouwen om ze te beschermen en te verfraaien. Het bestaat uit een mengsel van bindmiddelen, zoals cement, kalk of kunstharsen, gemengd met zand en eventueel andere additieven, afhankelijk van de gewenste eigenschappen.

Meer

Spuitkurk

Spuitkurk

Efficiƫnte Plaatsing en Duurzame Voordelen van Spuitkurk. Het aanbrengen van spuitkurk vereist zorgvuldige voorbereiding met beschermingsfolie, wat de installatietijd verlengt. Het spuiten zelf verloopt echter redelijk snel. Ondanks deze inspanningen wegen de voordelen van spuitkurk zwaar.

Meer

Rockpanel / Trespa / Equiton

Rockpanel Trespa Equiton

Rockpanel, Trespa en Equitone zijn merken die hoogwaardige gevelbekledingsmaterialen produceren die vaak worden gebruikt in de bouwsector. Hoewel ze verschillende producten en specificaties hebben, delen ze gelijkenissen in hun toepassingen, duurzaamheid en esthetiek als gevelbekleding.

Meer

Natuursteen

Natuursteen

Natuursteen is een breed en veelzijdig materiaal dat wordt gewonnen uit natuurlijke steengroeven en wordt gebruikt voor diverse toepassingen in de bouw, van vloeren en wandbekleding tot monumentale structuren. Het is een duurzaam en tijdloos materiaal dat wordt gewaardeerd om zijn unieke eigenschappen en esthetische aantrekkingskracht.

Meer

Steenstrips

Steenstrips

Steenstrips zijn dunne, rechthoekige of langwerpige stroken natuursteen of steenachtig materiaal die gebruikt worden als bekleding voor binnen- en buitenmuren. Deze strips worden vaak toegepast om een muur een esthetische upgrade te geven, een natuurlijke uitstraling te geven of om een traditionele stenen muur na te bootsen zonder het gewicht en de kosten van volledige stenen.

Meer

Zandstraling

Steenstrips

Zandstraling, ook wel bekend als gritstralen, is een geavanceerde techniek waarbij fijne korrels zand met hoge snelheid op het oppervlak van een gevel worden geschoten. Dit proces verwijdert moeiteloos vuil, verfresten, roet en andere onzuiverheden, waardoor de oorspronkelijke textuur van de gevel wordt blootgelegd.

Meer